Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Support

En elektrisk cykel kan bruges ligesom en almindelig cykel. Du kan vælge at kun bruge motorens hjælp i f.eks. Op ad bakke eller nedadgående eller lade det hjælpe dig hele tiden, så du ikke behøver at træde så hårdt og hurtigt.

Den elektriske cykel er lovligt ligestillet med almindelige cykler, og de kan alle blive kørt på cykelstier og de fleste veje, undtagen på motorveje og motorveje.

Motoren yder assistance op til en hastighed på 25 km / t. Det betyder ikke, at det ikke er muligt at cykle hurtigere end det. En elektrisk cykel lader dig køre så hurtigt som muligt for at pedalere.

Læs mere om elcykel hastighed.

Her gælder det samme for almindelige cykler. Der er ikke krav om, at du skal bære hjelm, når du cykler, medmindre du er under 15 år. Men tænk på sikkerhed og være en god rollemodel for yngre mennesker. Selvfølgelig anbefaler Wafabike at du bruger en hjelm, når du bruger din elektriske cykel.

Nej. Disse krav gælder for elmotorklasse II, men ingen er nødvendig for en elektrisk cykel.

El: For fuldt opladning af batteriet bruges el til ca. 1 SEK. For eksempel, hvis batteriet varer i 4 miles, svarer det til 25 øre pr. Mile.

Batteri udskiftning: Batteriet forringes over tid, og det kan være nødvendigt at udskifte ca. hvert tredje år. Se den medfølgende trykte vejledning for at få oplysninger om, hvordan du optimerer batteriets levetid. Du kan købe et nyt batteri her på wafabike.com.

Service: Omkostninger omtrent det samme som for en almindelig cykel.

Forsikring: Der kræves ingen ekstra forsikring for en elektrisk cykel, men den er dækket af boligforsikringen.

Der er blandt andet lithiumion (Li-Ion), Nickel-Metal Hybrid (NiMH) og Lukkede blybatterier (SLA). Af disse er lithiumion det absolutte bedste og varer længere, vejer mindre og kan gemme mest energi. Alle Wafabikes har lithium-ion batterier. Disse batterier kan klare 800-1000 ladninger, før det skal udskiftes.

Batteriets længde afhænger af en række faktorer, som f.eks. Batterityp, cyklens vægt, hvordan man cykler, terræn, vejr osv. Dette afhænger selvfølgelig også af den type batteri, som cyklen har, og tilstanden til batteriet, som du kan læse mere om under “Hvilke forskellige typer batterier er der?” Normalt varer et fuldt opladet batteri ca. 30-70 km.

Nej, stort set ikke. Batteriet oplades marginalt, hvis du cykler hurtigere end motoren selv kan opretholde. Således, for eksempel ned ad bakke eller hvis du går meget. Der er nogle modeller af elektriske cykler, der kan oplade batteriet under bremsning. Det kaldes regenerativ bremse. Dette er ikke tilgængeligt på Wafabikes modeller på nuværende tidspunkt.

Absolut. Alt du skal gøre er at sætte opladerkablet i batteriet og til en stikkontakt. På BADASS FAT RETRO CRUISER / R er batteriet monteret i en kasse forseglet med skruer, hvilket gør det sværere at fjerne batteriet. Det kan dog opkræves direkte på cyklen via en stikkontakt på boksen.

Ja. Batterikapaciteten er lavere ved lave temperaturer.

Afhængigt af batteritypen kan det tage mellem 2,5 og 8 timer.

Læs mere om oplader til elcykel.

 

Fatbik stammer fra Alaska og er en ekstra bred dækcykel. De fleste Wafabikes er fatbikes med 4 “dæk.

Læs mere om fatbike elcykel.

Takket være de brede dæk kan en wafabike bruges hele året rundt. Fede cykler kommer rundt under forhold, hvor en normal cykel / elektrisk cykel har problemer – for eksempel i sne. Cyklen er mere stabil og mere behagelig at køre.

Læs mere om elcykel om vintern.

Ebike er en forkortelse af “electric bicycle” og betyder således elektrisk cykel.

Læs mere om ebikes.

Wafabike er imod masseproduktion og designer / bygger mere og mere sine egne modeller fra sverige. Ved at fremstille cyklerne i mindre skala ad gangen opretholder vi en højere kvalitet af produkterne. Vi holder af vores kunder og ønsker, at vores kunder skal føle, at de har et unikt produkt med god kvalitet.

Læs mere om cykelbutik online.

Log ind