Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Om os

WAFABIKE – WHAT A FAAAT BIKE

Wafabikes koncept er at sælge elektriske cykler tilpasset det nordiske klima, dvs. fatbikes. Du skal kunne cykle til arbejde, ud på landet – og hvorfor ikke i grovere terræn. Vores cykler har mindst 4” dæk og kan dermed køres på året rundt, uanset vejret. Cyklerne har et unikt design, der er designet ekslusivt til Wafabike. Alle vores cykler af højeste kvalitet, og vi har omhyggeligt valgt brands med komponenter tilpasset de nordiske forhold.

Elcykel er bare fornavnet

Efter opstarten i september 2017 er det gået stærkt. På blot fem måneder blev Wafabike udviklet til en komplet e-handels-virksomhed med base i Borås. Grundlæggeren Andreas Elghagen savnede cykelleverandører, der havde tanke for helheden og ønskede at skabe et nichekoncept, hvor komponenterne skiller sig ud fra serieproducerede cykelmodeller. Andreas prøvede sig frem en del gange, arbejdede med forskellige farver og eksperimenterede med dele. Indtil den første Wafabike-model så lyset: En spændende hybrid mellem fatbike og elcykel, perfekt tilpasset det skandinaviske klima – og samtidig helt i tidens miljøbevidste ånd. Wafabike vil gøre det sjovere at cykle, og derfor går virksomheden helhjertet til værks for at tilbyde elcykler i et unikt retrodesign med detaljer af højeste kaliber.

Hvem er Mr. Jeff?

Mr. Jeff er grundlæggeren og familiefaderen Andreas’ fiktive alter ego. Han er en lyrisk amerikaner, hvis personlighed går hånd i hånd med Wafabikes image “intet lagom”, som på dansk kan oversættes til “ikke bare tilfreds”. Målet er at bryde isen og nå frem til befolkningen på en måde, der pirrer nysgerrigheden. Mr. Jeff er også kilden til det bevidste svensk-engelske sprog på Wafabikes hjemmeside (det er altså ikke Google Translate, der har været på spil).

Vi tænker konstant nyt og har store planer for fremtiden

Wafabikes ambition er at blive størst i Norden og Europa indenfor vores niche af fatbike-genren. Slutmålet er at etablere os over hele verden, så flere mennesker kan få det spændende rush af at køre rundt på en Beach Cruiser eller en Slick Urban City Bike. Vi tænker konstant nyt og fremad og har med tiden til hensigt at kunne tilbyde en onlinetjeneste, hvor du kan skræddersy din egen fatbike. Hold øje med Wafabikes spændende samarbejder og turnéer i 2019. Du finder os blandt andet på Sweden Rock, Helsingborgfestivalen og Copenhagen Bike Show. Fremtiden er lys for Wafabike. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller lyst til en prøvetur i vores lokaler i Fredericia.

the logo story

Elgen er skovens konge – siger fortællingerne. Wafabikes logo er også prydet med en konge, der skiller sig stolt ud foran et fatbikedæk og med skjold i baggrunden. Han er kendetegnet ved en kateket med det ældre og mindre detaljeret logo som han har udskiftet på fronten. Älgen (elgen) er ikke kun et symbol for bl.a. Sverige og norden – det stammer også fra grundlæggerens kaldenavn “Älgen” afledt af hans efternavn Elghagen (elgen i haven).

Log ind