Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Ebike

Klik dig hen på din nye ebike fra wafabike!

Derfor elsker du din wafabike ebike!

Tænker du på at købe en ebike? Se på vores lækre elcykler, der er hybrider mellem Fatbikes og elcykler. Kraftfulde 4 tommers dæk, unikt retrodesign og et sjældent samlet look gør, at du vil elske din Wafabike. Vælg mellem modeller med elmotorer på 250W, 500W, 750W og betagende 1000W! Bestil nemt og ligetil online i dag.

Ebike-modeller, der giver en uovertruffen følelse af lykke

Vi hos Wafabike elsker elcykler. Det er vores mål at tilbyde et komplet ebike-sortiment, hvor den høje kvalitet mærkes i alle detaljer. Højt styr, flotte detaljer i gummi, hydrauliske bremser og unikt vintagelook er bare nogle af de fantastiske ting, du får, når du køber en elcykel fra os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Log ind