Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Hvorfor købe en Wafabike?

Wafabike er imod masseproduktion og designer / bygger i stigende grad sine egne modeller fra Sverige. Ved at fremstille cyklerne i mindre skala ad gangen opretholder vi højere kvalitet af produkterne. Vi er interesserede i vores kunder og ønsker også, at kunderne skal føle, at de har et unikt produkt af god kvalitet. Vores ambition er at levere premium-elektriske cykler direkte til slutkunden uden mellemmænd og dermed holde gode priser og være i forkant af markedet.

For at oplade batteriet fuldt ud kræves kun elektricitet svarende til ca. SEK 1. Miljøpåvirkningen er således ekstremt lille og kan ikke sammenlignes med for eksempel en bil, der kræver en meget større mængde energi.

Selvfølgelig er cykling bedre end at køre bil. Med en Wafabike er det også yderst sjovt at komme ud og flytte. Takket være elmotorens hjælp, behøver du imidlertid ikke at komme op med en masse træthed til job / udflugtsdestinationen.

De ekstra brede dæk bidrager til en meget behagelig tur. Fatbike er absolut den mest komfortable cykel til at køre.

Ved design af alle Wafabikes har vi specielt søgt at have kun komponenter af høj kvalitet. Alle Wafabikes har for eksempel hydrauliske bremser, hvilket er betydeligt bedre end såkaldte mekaniske bremser. Alle Wafabikes er også udstyret med lithium-ion batterier, som er den bedste batteritype og varer længere, vejer mindre og kan gemme mere energi end andre typer batterier. Batterierne er også af kendte mærker som Samsung, Panasonic og LG.

Ejer en Wafabike er ikke vanskeligere end at eje en almindelig cykel. Du behøver ikke transportforsikring, kørekort eller nogen særlig forsikring. Du kan køre på alle cykelstier og de fleste veje *.

* Med undtagelse af Badass fat retro cruiser R, som på grund af sin ekstra kraftfulde motorkraft kun kan udføres inden for et indhegnet område.

Med en Wafabike behøver du ikke at betale for parkeringsplads, og du behøver ikke at køe på trods af rushtidstrafik.

En Wafabike kan bruges hele året takket være dens brede dæk. Fatbikes arbejder også under forhold, hvor en regelmæssig cykel / elektrisk cykel har problemer – for eksempel i sne og på sand. Cyklen er mere stabil og mere behagelig at køre på, f.eks. Grusveje og i terræn end en almindelig cykel.

Det idylliske billede af at køre børnene nemt og smidigt i cykelvognen til legepladsen, stranden mv. kan nu blive en realitet, når man ved hjælp af elmotoren faktisk kan nå selv op ad bakke. Børnene vil elske det!

Med hjælp fra Collectors Checkout har det sjældent været lettere at foretage et køb. For at købe din Wafabike behøver du ikke oprette en konto med adgangskoder osv., Men du indtaster kun leveringsadressen, kontaktoplysningerne og derefter foretager betalingen på den måde, der passer dig bedst – om det er at foretage transaktionen direkte med bank-id eller hvis du vil opdele betalingen.

Når din Wafabike leveres, er den ikke fuldt monteret. Inkluderet i pakken er manualer (på engelsk) med billeder og beskrivelser af hvordan man gør det – trin for trin. Som en ekstra service til vores kunder har vi også lavet en række film udgivet på denne hjemmeside under FAQ/instruktionsvideoer, som for eksempel viser montageprocessen og andre tips om, hvordan du tager dig af din cykel.

Det er ikke helt uden grund at cyklerne har fået navne som ”Badass fat retro cruiser”, ”Epic freedom fatbike cruiser” osv. De beskriver en følelse – som næsten er ubeskrivelig. Hovederne vender sig efter dig, når du glider på din Wafabike – klart!

Hvis ovenstående endnu ikke har lykkedes at overbevise dig om at klikke hjem til en Wafabike, så smid en e-mail til den eneste; Mr. Jeff, King of Sales, Numero Uno osv

Log ind