Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

HANDELSBETINGELSER
  • Wafabike Sweden AB sælger varer til både private og virksomheder. Wafabike Sweden AB omfatter ikke aftaler med mindreårige (under 18 år). I øjeblikket kan aftaler kun indgås med kunder med leveringsadresse i Sverige.

    Webstedet (wafabike.com), samt alt indhold deraf, ejes af Wafabike Sweden AB. Oplysningerne er beskyttet ved lov med hensyn til f.eks. ophavsret, markedsføring og varemærker. Det betyder, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout og information om produkter, tjenester og andet indhold må ikke kopieres eller bruges uden forudgående skriftligt samtykke fra Wafabike Sweden AB.

  • Vi forbeholder os ret til eventuelle trykfejl på denne hjemmeside samt endelig salg af produkter. Vi garanterer ikke, at billederne gengiver produktets nøjagtige udseende, da der kan opstå en vis farveforskel afhængigt af visning, billedkvalitet og opløsning. Vi forsøger altid den bedste måde at udsætte produkterne for så præcist som muligt. Cyklerne leveres inklusive de dele, der er anført under den pågældende cykels detaljerede produktinformation på hjemmesiden. Cyklerne er ikke monteret ved levering, men monteres let ved hjælp af kun få almindelige værktøjer, som dog ikke er inkluderet i købet. For yderligere oplysninger om installation, se separat faneblad under FAQ. Med hver cyklus er manualen inkluderet på engelsk med mere detaljerede oplysninger om cyklens forskellige dele og hvordan disse skal opbevares, vedligeholdes og på anden måde håndteres.
  • Alle priser i butikken er angivet i DKK og alle priser er inklusive svenske moms (moms).

    Vi forbeholder os ret til prisændringer som følge af prisændringer fra leverandør, fejlagtige priser i prislisten og fejl i priser på grund af forkerte oplysninger, ændrede valutakurser, importregler eller andre betingelser og forbeholder os retten til at justere prisen. Prisen på cyklerne omfatter hjem levering.

Alle ordrer foretages via wafabike.se, indtil videre er der ikke indgået nogen anden aftale via post eller telefon og er bindende. Ved at indsende din ordre bekræfter du købet og accepterer dermed vores købsbetingelser. Tjek din ordre, så der ikke opstår fejl.

Når vi modtager din ordre, vil en ordrebekræftelse blive sendt til den email-adresse, du angav, når du bestiller. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produkter, pris, faktura og leveringsadresse. Hvis der er noget galt med ordrebekræftelsen, skal du straks kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.

Wafabike Sweden AB forpligter sig til at respektere og beskytte dine personlige data og dit privatliv i overensstemmelse med gældende lovgivning, industriregler og andre relevante standarder.

Læs mere under Databeskyttelsespolitik.

Wafabike Sweden AB beskytter dine personlige data gennem tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. For at forhindre uautoriseret adgang og for nøjagtigheden af oplysningerne bruger vi envejs kryptering, når følsomme data, såsom kreditkortoplysninger, behandles. Vores betalingspartner opfylder sikkerhedskravene PCI-DSS (Betalingskort Industri Data Security Standard), som er et globalt kompileringskoncept for obligatoriske datasikkerhedsstandarder for kortinformationsstyring, udviklet af betalingskortbranchen. Standarden gælder for alle, der beskæftiger sig med betalingstransaktioner for betalingskort og kreditkort.

Vi forbeholder os ret til at ændre vilkårene og vilkårene til enhver tid. Ændringer i vilkårene vil blive offentliggjort online på hjemmesiden. De ændrede vilkår betragtes som accepteret i forbindelse med ordrer eller besøg på hjemmesiden.

Vi følger anbefalingerne fra svenske offentlige indkøbsråd og svensk ret i tilfælde af tvist.

Vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, uanset om de er unøjagtige som f.eks. Udskrivningsfejl, tekniske problemer eller bulkbestillinger. I tilfælde af eventuelle fejloplysninger har du ret til at annullere dit køb med henvisning til forbrugerloven. Vi forbeholder os også til forsinkelser og endelig salg. Du vil selvfølgelig have fuld ret til retur og få pengene tilbage til både være og fragt, hvis du ikke er tilfreds. At få et produkt, som du ikke har bestilt, er et gyldigt grundlag for klage i henhold til forbrugerloven.

Log ind